Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Vecka 1= check!

Januari 2013Posted by Anna Jarl 2013-01-06 12:10:55

Sitter i sängen och har precis ätit en stor tallrik äggröra till frukost. Med en sån start kan ju inget gå fel? :)

Den här veckan har jag hunnit med att jobba lite. Gott att vara tillbaka i rutiner igen även om det bara var för någon dag för i fredags var jag ledig igen. I torsdags sladdade jag in i Halmstad någon minut innan jag skulle träffa Per utanför bion. (Varför är jag alltid, alltid, alltid sen??) Han är ju som tur är van och höjde inte ens på ögonbrynen... :) Vi ägnade Hobbit ca 3 timmar i 3D. Jag har ju läst boken framlänges och baklänges, på svenska och på engelska, men det var länge sedan. Var inte riktigt så trollbunden som av Sagan om ringen men tyckte ändå första filmen var bra. Har ingen aning när de andra kommer men de ska givetvis ses.

I fredags förmiddag kom mamma och pappa och hämtade mig för att åka vidare till Ikea i Helsingborg. Dags att inhandla garderober. Dessutom hade jag ett bokat möte halv två så det fick se till att gå undan. (Så var det det där med tiden igen.....) Med lite hjälp på Ikea, jösses vilken djungel det är att få rätt saker, och ett maraton genom varuhuset så kom jag nästan i tid till mötet i Halmstad igen. Då var jag tiotusen fattigare (jag skulle egentligen använt mina femtusen som jag fick när jag köpte kök men virriga Anna hade inte koll på att hon var tvungen att ha med sig fraktsedeln osv så det får vi ta nästa gång....) men ett helt gäng fina garderober rikare. :)

Mötet gick mycket bra och jag hann via Gustafs (köttbulletallrik = mums!) till lägenheten där nästa möte med elektrikern väntade. Han kom aldrig så det blev montering för hela slanten och hela kvällen. Dessutom sprang jag skytteltrafik med kartonger upp till vinden. 3 trappor utan hiss typ 15 ggr = träningsvärk i vader och rumpa igår. Hahaha! Det säger ju en del om min formstatus......

Tyvärr hann vi inte få alla dörrar på plats men det kommer bli döfint! Jag är så nöjd!

Men man kan ju inte stanna på ett ställe för länge. :) så igår eftermiddag gick bilen (som för övrigt håller på att trilla ihop, måste ringa Happys man idag) till Wiseland igen. Jag och PH snickrade ihop köttfärssås till 15 pers till Sälen och jag var hos Ivan till framåt natten. Hans dotter fyllde år så det var lite kalas.

Väl hemma kunde jag faktiskt inte sova och min dator var välvilligt inställd och ville funka så då jobbade jag en timma eller två. Bra va?! :)

Så nu har jag hela söndagen på mig att planera nästa vecka som kommer bli något "gaolen" som Happys barn säger. Måndag - jobba fm i Alvesta och möte i Halmstad på em. Åka tillbaka till Wiseland på kvällen för att flyga upp till Solna på tis morgon från Växjö. Tillbaka på kvällen till Växjö och antingen sova i Wiseland eller ta bilen till Halmstad. Onsdag - Malmö. Torsdag kl 4 går bilen till Sälen. Tjoho vilken spurt!! Jag sa ju att vi skulle börja gasa. :)

Men nu ska jag ringa T.

kram!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post881