Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Sälensammanfattning och lite gnäll....

Januari 2013Posted by Anna Jarl 2013-01-15 22:11:25

Vecka två är redan förbi och vi är typ halvvägs in i vecka 3.... Galet.

Förra veckan hann jag med så många saker så jag trodde knappt det var möjligt. Tors-sön i Sälen innehöll allt utom vila kan man säga. Det är som vanligt när jag kommer dit. Fast den här gången var det nog mer skidåkning än det brukar. PH var galen på att komma ut i backen och när stereon gick på PÅHÖGSTAVOLYM kl. 8.30 på morgonen så var det så man var tvungen att ta en riktig funderare på jag skulle ha ihjäl honom.... men oftast var musiken den som man stängt av på efterfesten så den var grymt bra... Efter nån takt och när hjärtat börjat slå normalt igen kunde man inte låta bli att vicka i takt med fötterna... och så hade nästa dag börjat. :)

Utgång varje kväll? Japp. Harrys på tors och Tandådalens Wärdshus på fre och lör. Lör var iofs urusel, och jag gick hem tidigare men ändå. After ski varje dag? Japp. Tandådalens Wärdshus. Vi försökte en dag med Hundfjället men när tönten där hade spelat en halv minut och försökt vara typ Bono-cool utan någon som helst framgång gapskrattade PH och Ivan åt min min och frågade om jag ville till Tandådalen.... Japp. Den after skin drack vi mintuu.........

Helgen har som sagt varit späckad med saker som jag visste att jag skulle göra och saker som jag aldrig trodde jag skulle göra. Nu blev ni nyfikna va? Tänker inte gå in på några detaljer men T och AS vet och det är nåt jag är grymt stolt över att jag gjorde.... :)

Hemresan i söndags var huuuuuuuuur lång som helst och igår var jag sliten. Även idag var det svårt att gå upp, men det gick.

Jobbmässigt tycker jag det är lite trögt. Känns inte som jag får något gjort och där jag försöker få något gjort springer jag bara in i en vägg (och då menar jag inte att jag håller på att gå in i den berömda väggen). Oerhört frustrerande när jag inte känner att jag gör nån nytta! Jag hoppas verkligen att vissa frågor landar de närmaste veckorna så att jag kan ta nya tag.

Va? vad sa du? Att jag verkar kinkig? Mmm.... kan nog stämma lite. Funderar lite på att det kanske har med min obefintliga träningsdos att göra. Funderar på det en stund till..... :)

tisdagskram!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post882