Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Insatsstyrkan rycker ut igen....

Januari 2013Posted by Anna Jarl 2013-01-19 21:05:40

Tänkte bara börja med att skryta med att träningsdosen ökat drastiskt sedan sist. Tog 5 km på löpbandet i onsdags och ett pass på yogamattan (ja, jag har faktiskt en sådan....) och med hantlarna ikväll. Känns bra.

Nu har insatsstyrkan mamma och pappa ryckt ut ytterligare en gång och för varje gång ser min lägenhet mer och mer beboelig/hemtrevlig/möblerad/mysig ut. Det är inte alla som har föräldrar som tar ledigt från jobbet för att åka till Ikea och handla åt dig när du själv är på jobbet.... Helt ovärderligt!

Och när det väl är handlat ska det ju monteras ihop. Efter många om och men och en och annan "Vad i helvete funkar inte detta för?!" blev allt kanonbra. Det är lite mörkt här nu men jag tar lite foton imorgon och lägger upp.

Mamma satte som vanligt sin touch med lite gardiner osv. Pricken över i blev Pers farmors trasmatta i köket.

Så nu är lägenheten dammsugad och svabbad. Här luktar citron och jag går mest omkring och njuter. Jovisst är det en hel del kvar, men ändå.....

Tänkte ta en tidig kväll med date med kudden, täcket och en film i sängen. Godisskålen får vara med oxå..... :)

Lång lördagskram på er!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post883