Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Bilder....

Januari 2013Posted by Anna Jarl 2013-01-20 21:01:44

jag lovade ju lite bilder. Men jag lovade inte att de skulle vara skarpa....

Mitt fina kök! Nu fattas bara en såna små detaljer som kran och vatten och kakel ... :) Och en annan taklampa...

Mitt fina sovrum! Här ska det till sänglampor. Vet inte om Lilla E läser bloggen nuförtiden men jag hoppas hon känner igen tavlan som pryder huvudväggen.... till vänster ser ni kanten på en av två superfina skjutdörrsgarderober.

Min fina hall! Syns kanske inte så mycket men det är 2,5x2,36 m spegelskjutdörrar. Makalöst bra!

Idag har jag inte gjort många knop. Mest legat i sängen och funderat. En del saker både jobbmässigt och privat lixom "knölar till sig". Kom dock inte fram till några briljanta lösningar. De flesta av knölarna löser sig säkert med tiden, men så är det ju jag och det där tålamodet.... :)

Hunnit med att sola och hör och häpna tvätta bilen! För hand?? Nejdu, nån gräns har jag! Men i alla fall. Det har nog inte hänt på de sista fem åren.... Tror nog en och annan fick sig ett gott skratt när jag kravlade mig upp till antennen på taket och först försökte lossa den tills Per via telefon rekommenderade mig att tejpa fast den med silvertejp....

Var även ute hos Per en sväng. Den ängeln har tvättat åt mig i helgen. Vad säger man? "TACK!" räcker nästan inte till.

Nu blir det någon serie i sängen och sedan släcker vi tidigt ikväll. Veckan som kommer blir ingen semester. :)

Ta hand om er! kram

  • Comments(1)//annapanna.annajarl.se/#post884