Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Fredagsmys

Januari 2013Posted by Anna Jarl 2013-01-25 21:22:09

Hej hopp på fredagskvällen,

Har jobbat hemma i Svenljunga idag. Smått kaotiskt med alla telefonmöten och samtidigt hinna klippa och slinga håret däremellan. Nu är middagen intagen och huset är fullt med Lillebror med familj. Rätt gott att sitta vid datorn och bara höra sorlet när andra pratar.

Idag känner jag att det har varit en bra jobbe-dag. En del saker har landat och gör att det kanske kan flyta på lite framöver och kanske kanske kanske det blir lite mer struktur, ordning och reda och därmed roligare.

Annars är jag ute på en liten roadshow. I onsdags åkte jag ner till Malmö och jobbade. Därifrån till Halmstad och hade möte med golfklubben och sov i min fina lägenhet. Igår jobbade jag i Hässleholm och därifrån åkte jag direkt till Svenljunga (via gekås..... där jag faktiskt gick rakt ut igenom kassorna utan att handla en enda sak!) Imorgon bär det av till Jönköping och vad jag har hört hittills ska jag bland annat hjälpa AS att shoppa. Sånt är kul! :)

På måndag jobbar jag i Linköping och sover på hotell i Mjölby där det är möte tis och ons. På ons kväll är det Wiseland som gäller igen. :) Aldrig sitta still, eller vad var det som gällde? :)

Nu ska jag dricka ett glas rödvin till och mysa lite med A1, A2, A3 och A4.... :)

Ha en bra fredagskväll!

kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post885