Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Prata med godis och svetsare.....

Februari 2013Posted by Anna Jarl 2013-02-03 11:29:02

å nu fick jag göra en ny kategori som heter Februari 2013.... Helt tokigt, galet, skrämmande vad fort tiden går!

Förra helgen tillbringades i mångt och mycket med under en filt hos AS. Att man kan komma på så mycket att prata om under en hel helg och knappt gå utanför dörren. Jo, förresten vi var på A6, Ikea och var ute och käkade libanesiskt också. Men sedan var det väldigt mycket prat om organisation, motivation och sånt som ligger oss båda varmt om hjärtat. Icke att förglömma visst analyserande av det motsatta könet... Alltså en jättemysig helg! smiley

På måndagen var det arbetsdag i Linköping som gällde. På vägen dit fick jag reda på att en medarbetare efter lång tids sjukdom hade avlidit. Det ändrade dagens arbetsuppgifter lite kan man säga. Man kan vända och vrida på allt och säga saker som "skönt att hon inte behövde ha ont" osv, men till syvende och sist är det fruktansvärt tragiskt. Hon lämnar man och barn bakom sig och jag lider verkligen med dem.

Efter en dags jobb tillsammans med mina kära kollegor (de är SÅ jädra bra!!) så gick den blå plåtlådan till Mjölby för att närvara på svetsmöte. En kväll som ensam tjej med 20 halvberusade spårsvetsare kunde ju bli intressant..... Men det var riktigt trevligt. Önskade att jag hade mer tid att sätta mig ner och PRATA med folk. Man får en helt annan bild av dem jämfört med en hastigt utslängd kommentar på tex en APT. Hoppas de jag pratade med förstår att jag har den ambitionen.

Tisdag och onsdag var vi med lite på svetsmötena och jag pratade mest om personalöversynen. Jag känner mig lite som en papegoja när jag drar tidsplanen om och om igen och fyller på med info allteftersom, men jag tror på att överösa folk med info för att dämpa oro och ge dem tillfälle att ställa frågor. sån är jag....

Onsdagen avslutades med ett besök på Cloettas fabriksförsäljning. Mina kollegor hukade och skämdes vid kassan när jag lassade upp mina inköp. De hade redan tidigare lagt lite avstånd mellan oss när jag kröp bland hyllorna och försökte få till en konversation med Plopp, Salt och Blandat och cocosprickar.... :)

I torsdags var det meningen att jag skulle träna efter jobbet. (Vill lixom bara ha med det i protokollet....) men jag satt kvar sent som tusan så träning var inte aktuellt.

Fredagen var en av de mest tokiga dagarna hittills. Hade ett möte på fm och ett på em - inte så farligt ju. Men i dessa sprängdes ytterligare tre möten via kommunikator in så jag sprang som en idiot mellan. Äta var tydligen något man skulle hinna med oxå. Men det gick!

Slocknade hemma i sängen i en halvtimma och sedan var det bara att duscha och göra sig iordning för utgång... En fredag brukar det kunna gå hur som helst om man inte tänker sig för, men himmel vad kul vi hade. Klockan nio var det full fart på förfestens dansgolv och vi hade nog egentligen inte ens behövt gå ut.

Tro nu inte att vi var speciellt berusade. Så här städade såg vi ut på Oleo på natten:

Typ denna bilden finns visst med på nån mingel-sajt oxå.... :)

Igår var jag dock knappt människa. Så himla trött! Hade date med tvättrummet och lyckades sådär.... Om ni har sett mig i en jättefin svart angoratröja så skulle den numera möjligtvis passa en Barbie.... :( Och eftersom jag tvättade mina bruna byxor som ni se på bilden ovan så........

Inte bra.....

För säkerhets skull gjorde jag inte så mycket mer igår än att titta på en katastrofalt dålig melodifestival hos PH.

Idag står det massor på schemat. Bland annat ska jag ta mig till Ikea och köpa gardintyg till matsalen i Alvesta. Min mamma ska vara så snäll och sy gardiner dit. Borde hitta en skomakare, leta upp ett apotek och en blomsterhandel också, men först ska jag äta frukost.

Ha en fortsatt fin söndag.

kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post886