Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

70talsplaner....

Mars 2013Posted by Anna Jarl 2013-03-21 20:45:34

Ovädret som varnades vitt och brett över hela Sverige kom lixom av sig. Men förståndig som jag var så åkte jag tåg fram och tillbaka till Malmö i tisdags. Gillar egentligen inte det där med att passa tider.... Men det funkade. EFter lunch med Per så var det dags för begravning. Gillar inte det heller! Men det var så fint det kunde vara och eftersom vi var i ett mindre kapell var det inte så kalt och ihåligt som det kan vara i kyrkor. Fin sång och musik som sig bör. Efteråt känns det ju, konstigt nog, alltid bra att sitta och prata och äta mat och tårta. Kul att träffa Pers familj igen. Det var ju av förklarliga skäl länge sedan.

Onsdag och torsdag har verkligen bara varit jobb. På längden, tvären, uppåt, neråt, inåt och utåt. Igår fixade ett litet telefonmöte på 5 timmar vår semesterplan och idag har det varit tre möten från halv åtta till sju. Det kan ju tyckas suicidalt att jobba så mycket men grejen är att jag tycker att vi/de/jag gör framsteg och att vi är på väg åt rätt håll. Då är det ju bara roligt!

På lördag kväll blir det inte så mycket jobb. Då är det dags för 70talsfest. Har hittat mina guldbrallor och en glittrig topp till. Provade min gamla skinn-topp som jag hade för typ 10 år sedan. Den passade fortfarande men när jag tittade mig i spegeln förstod jag att mamma tittade mindre godkännande på mig när jag hade den. Den visar ju mer än vad den döljer typ.... Inte aktuellt just nu i alla fall.

Lösögonfransarna och alla mina glittriga ögonskuggor är framtagna.

Men så kommer vi till skorna. Här har vi följande valmöjligheter:

Fattar ni att jag faktiskt har haft riktigt riktigt kul i dessa dojjor?! De är indansade allihopa och flitigt använda. :) Årstiden gör väl att det blir stövletterna, men det kan inte dröja många veckor innan jag kan kasta sockarna och börja använda mina pumps igen. Fast kanske inte just dessa då......

Vi får se: kanske resultatet av denna 70talskatastrof dokumenteras och hamnar här. :)

Imorgon ska jag få reda på vad de pratar om på ett byggmöte. Ska bli kul. Men först en serie i sängen och en date med John Blund.

Torsdagskram!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post896