Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

70talsfest!

Mars 2013Posted by Anna Jarl 2013-03-24 14:25:55

Gomorron! Eller nästan i alla fall.

70talsfesten igår var supertrevlig. De flesta hade engagerat sig och det var drösvis med hippiesar, nån elvis men inte så många discodivor. utom jag då... :)

Som sällskap hade jag en Ivan och en PH....

Guldbrallorna hade jag faktiskt på mig på nyår typ 2002. Däremellan har Per haft dem på en 70-talsfest. Japp, han kom i dem, men lämnade inte mycket till fantasin om man säger så...... har bilder på det men lägger jag ut dem så pratar han nog aldrig mer med mig... :)

Det är ju alltid lite nervöst att gå på fest utan att man känner så många. Men Vislandafolket var lika trevliga som vanligt. Det var inga konstigheter utan att man fick kontakt med massor av kul folk. Dock kändes det lite annorlunda att festa med sex av gästerna som var Ikett-relaterade kunder.

Drack inte speciellt mycket alls, för jag stod på dansgolvet hela tiden. (När andra har ont i huvudet dagen efter har jag ont i fotsulorna...) Det som slog mig mest var hur in i helsicke duktiga många var på att bugga! Det är inte många fester jag har varit på där jag inte kan hänga med de flesta killar, men här hade jag inte en chans!! Så himla kul och imponerande! En buggkurs till hösten kanske??

Nu ska jag slöa lite, packa lite och så småningom dra mig till Halmstad.

Imorgon ska jag först till läkaren och sedan gasar vi på en ny händelserik vecka.

kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post897