Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Fifty shades....

April 2013Posted by Anna Jarl 2013-04-03 21:50:24

april april..... tror inte jag blev lurad den förste, men vem tusan vet?:)

Semesterlistor påskrivna av facket, matsalen invigd och jag hade en skön ledig påsk utan speciellt mycket jobb faktiskt. Hann med en middag med PH och Ivan, ett par dagar i Svenljunga där jag mest spenderade tiden med näsan mot solen på altanen, en middag med lilla H, El Patron, Lill-Pär, Taxie och några till på påskaftonen. Kul att se alla igen!

På påskdagen åkte jag till Halmstad. Måste ju kolla till mina boenden.... :) Där röjde jag lite och spenderade ett par timmar också i solen. Dessutom epilerade jag benen. Fy ända in i faskelunda vad ont det gör!! Per gav mig maskinen eftersom den stod på min önskelista en gång i tiden, och det var ju snällt. Och de säger att man vänjer sig... Jo tjena...

AS och jag har (läs AS har tagit tag i och) beställt resa i aug. Det verkar som det blir Kreta. Helt galet skönt! Och nu i maj har jag, PH och Ivan beställt en långweekend till Malaga. Också nice!

Under hela påsken har jag haft ett trevligt sällskap - Mr Grey. Japp, nu har jag också fångats av den halvperversa, supersexiga och faktiskt rätt roliga boken om Fifty Shades. (Eller på svenska femtio nyanser av honom.) Jag läser den på engelska och plöjde första boken kvickt och lätt. Andra är precis slut och jag sätter kanske tänderna i den tredje och sista imorgon kväll.

Om den är massor av sex i boken? JAPP! Men egentligen inte mer än Grottbjörnens folk eller nån Jackie Collins... Dock kanske lite annorlunda inriktning på en del av akterna.... :)

På tal om akter så bär det av till Stockholm i helgen. Jag, mamma och pappa gav oss själva, lillebror och hans familj en resa dit i julklapp. Så nu är det dags för Folk och Rövare i Kamomilla stad bland annat. (Vi spelade den som minimusikal i mellanstadiet och jag var Colombine som satt och spelade på sin gitarr och sjöng.... Madre mia!) Det ska i alla fall bli kul att komma iväg en sväng med la familia.

Idag var jag i Karlshamn kl. 7 så med andra ord gick jag upp mitt inatten, vilket känns i kroppen. Dags att sova!

Dröm sött! kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post899