Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Elefantfingret och roadtrip...

April 2013Posted by Anna Jarl 2013-04-04 21:17:28

Jag ser ut som elefantmannen.... Ja, kanske inte hela jag då, men mitt pekfinger. Fattar inte vad som hände. Jag bar ut fika till mötet efter jag hade sprungit benen av mig för att hinna med två möten som jag var dubbelbokad på och ett viktigt samtal. Rätt som det var svullnade fingret upp och är sådär ömt och mörkblå-rött. Konstigt.

Men nu har jag i alla fall packat för en liten roadtrip igen. Imorgon bitti åker jag till Hässleholm för två möten och en arbetsplatsträff. Därefter tar lilla bilen mig till Svenljunga för lite sömn. På lördag flyger vi från Landvetter till Arlanda på morgonen. Där hoppas jag på mindre stress och mest mys och kanske något enstaka skoinköp. Söndag kväll går flyget tillbaka och då sover jag nog i Svenljunga och åker till Alvesta på måndag morgon. Vi har möte med facket hela dagen.

Måndag kväll åker jag till Halmstad för att flyga från Malmö till Stockholm på tisdag och tillbaka på kvällen igen. Sova i Halmstad för det var fullt på alla hotell i Malmö. (Eller, nä... men de hotellen jag hittar till och jag orkar faktiskt inte åka vilse i Malmö.) På onsdag så kör jag ner till Malmö över dagen och åker slutligen tillbaka till Vislanda på onsdag kväll. Puh! Full koll! Hoppas bara inte jag behöver gå på toa vid fel tidpunkt för då spricker planeringen - typ.... :)

Nu ska jag prova en ny bikini. Jag är verkligen jättesnygg i allt jag provar när jag är såhär blåvit i hyn lixom...... Måste boka tvättid också. Och packa in mamma och pappas stolar i bilen. Sedan får jag nog en liten stund med mr Grey innan jag slocknar.

Hörs vi inte innan så ha en skön helg!

kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post900