Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Vår och skor - två mycket bra saker!

April 2013Posted by Anna Jarl 2013-04-15 21:37:09

Idag har det ta mig tusan varit vår ute! Kom till Halmstad för ett par timmar sedan och det var ännu skönare än vanligt att dra djupa andetag av havsluft. Måsarna (som alla andra hatar) skrek mig till mötes och jag gillart!

Helgen har varit lugn. Pinnade runt 5 km både i lördags och igår. SKA ner under en timma på en mil så jag har någon minut till att jobba på när det gäller en halv.... Det kommer. I lördags kväll blev det mest mys i soffan och ett par glas rosé. Alldeles lagom.

Igår åkte jag till T. Hon led av ångest efter en hmm...... intressant lördagskväll. Inte så farligt som det låter och hon hade egentligen inte så mycket anledning. Så därför kunde jag mysa lite åt att det för en gångs skull inte var jag... :) Har ju hållt mig superlugn ett tag och inte gjort några dumheter alls. Får ta igen det framåt sommaren.... :)

På vägen hem idag åkte jag till min favvo-affär SkoDon i Laholm. Till min förvåning hittade jag inget varken där eller i skoaffären på Eurostop. Ja, jag behöver faktiskt ett par svarta typ "mitt-emellan-stövlar-och-barfota-i-pumps"-skor, tro det eller ej. Men när inte affärerna kan tillfredsställa mig så får jag väl testa nåt nytt - jag beställde på nätet. Så får vi se hur det går.

Nu ligger jag i sängen i Halmstad och lyssnar på min diskmaskin som utför ett alldeles utmärkt jobb i köket. DET är en skön känsla. :) Imorgon är det ledningsmöte i Helsingborg och ons och tors blir det Hässleholm. Ska faktiskt försöka att ta mig ut till mina gamla "hoods" imorgon och springa på Ön. Bra intention i alla fall! :)

Hoppas ni har lika mycket vår i kroppen som jag!

Stor kram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post902