Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Golfpremiär!

April 2013Posted by Anna Jarl 2013-04-28 21:24:34

Tröööööööööött!

Halmstad visade sin bästa sida! 17 grader och lukt av grille överallt. I like!!

Efter shopping big time igår (tv=check!, golv=check!, soffa=check! kläder= check! mascara=check! fylla kyl och frys = check!)var det tjejfest hor Sparrow. Jättekul att träffa alla. Det var längesedan! Mycket rosé blev det och jag var hemma vid halv tre inatt.

Idag har jag fullgjort min plikt som kattvakt hos Per (som är med killarna i Krakow) och försökt så gott det går att förbereda för Lillebror och pappas insats med golvläggning i veckan. Sedan var det dags för årets golfpremiär. Det var meningen att jag skulle ställa mig på rangen för att känna in svingen men av många anledningar (den största att jag inte hade lust) så blev det inte så. Så kl. 14.51 slog jag ouppvärmd första driven. Just den gick faktiskt rätt bra.... Dock kan man säga att många av de följande slagen lämnar övrigt att önska... Framåt femte hålet hade jag väl värmt upp lite och det började kännas som att bollen landade åtminstone i samma riktnummerområde... Men, som sagt, här behövs mer träning.

Efter nio hål var jag färdig. Då hade jag bara skällt på Jeppe två gånger. Han sa "Vi är som ett gift par. Mycket bråk och inget ligga......" :)

Därefter var det skönt att komma in i värmen hos fru N. Hon bjöd på supergod kvällsmat och trevlig pratstund. Har saknat folket i H-stad. Vet att det ligger på mig att hålla kontakten osv, men det har varit lite mycket på sistone. Lovar bättring!

Imorgon skickar vi igång en ny vecka och det är jobb i Hässleholm som gäller.

Nu ska jag ta min rosévin- och golftrötta kropp och lägga mig i nytvättade lakan. Mmmmmmmm!!!!

kram och gonatt

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post904