Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Maj!

Maj 2013Posted by Anna Jarl 2013-05-04 22:45:50

Maj!! Nu är det definitivt barfota i pumps som gäller. Denna veckan har jag till och med haft bara ben och kjol två dagar (ja, med stövlar till då, men ändå.) Och visst har jag hållt på att frysa rumpan av mig mot skinnsätena i bilen på morgonen, men det har det varit värt. :) Såg förresten min första fjäril för i vår härom dagen. En citronfjäril och enligt Lilla H så betyder det att det blir en mycket bra sommar! Det hoppas vi på.

Nu är personalanpassningen "över"... Eller, de stackarna som är uppsagda har så klart sin uppsägningstid kvar att arbeta, men det blir i alla fall inte fler uppsägningar vad jag vet. Nu kan vi förhoppningsvis jobba framåt och utveckla folk i stället för att avveckla dem.

Känns som om det lugnar ner sig lite på arbetsbelastningsfronten så jag ska ta tag i mina medarbetarsamtal. Kanske till och med avlasta arbetsledarna lite med deras. Hoppas att det är ok för teknikerna... vi får se... Kan ju inte ha 97 st, men ett gäng ska vi nog hinna med.

Annars rullar det mesta på. Hade ju swat-teamet i Halmstadslägenheten i veckan. Då hände det grejer må ni tro. Vardagsrummet som mest var en byggdammshög fick ett fint golv lagt av pappa och Lillebror. Soffan hämtades och sattes upp. Likaså min nya tv och mina soffbord. Tjoff! sa det bara så var det inga problem alls med sängplatser för fyra vuxna i min tvåa. (Jag fick ligga på madrass på golvet, men vad gör man inte.... :) ) En liten människa var med och hjälpte till också.

Japp, jag vet att bilden är suddig, men det fanns inte en chans i helsicke att hon var still så detta är den mest tydliga..... Lilla söta A4. Som ett solsken hela tiden!

Så här ser halva vardagsrummet ut i alla fall. Fint va?

Och som vanligt tack till hela la familia för all hjälp!!

Igår skulle det ut och dansas. Det var Club 40 på Oleo i Växjö. Förfest hos PH och vi var väl typ 20 pers. Och som vanligt var förfesten kul, men jag tyckte det var sådär när vi kom in. Det kändes som att de inte spelade något nyare än YMCA och Living on a prayer så jag kom lixom inte in i dans-moodet. Då kan det kvitta! Så när Jojo skulle köra hem så åkte jag med. Var kanske liiiite sliten också för jag sov till halv elva idag när telefonen väckte mig.

Pigg och vaken åkte jag och PH till Växjö och handlade lite, åt våffla med noisettesås (ja fy fasen rent ut sagt vad det är gott!!!) och hade det allmänt gott i solen. Någon timma hann vi med på altanen hemma också innan solen gick i moln och det började blåsa. Då blir det inte riktigt lika skönt....

Har lyckats övertala mina galna vänner att det inte alls blir någon 47-km cykling runt Rottnen på tors. Hur jag lyckades? Jag råkade nämna att det skulle kanske vara mysigt att sitta på någon uteservering i Halmstad på onsdagskvällen... :)

Ikväll har jag mest suttit vid datorn. Lite jobb men mest försökt få ordning på lite foton osv. Hoppas på mer sol imorgon så man kan bränna till sig lite innan Malaga.... Har faktiskt provat ett gäng sommarklänningar så jag har koll på vad jag KAN behöva ha med mig.... :) Killarna som jag ska åka med har ju varit så förutseende att de bokade ett bagage att checka in. "För att Anna ska få med sina skor...." :)

Hihihi.... :)

kram och gonatt

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post905