Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Uppdatering big time....

Maj 2013Posted by Anna Jarl 2013-05-13 22:05:24

Måndag kväll och jag har precis ställt undan symaskinen. Den du!! Ja, det var inga superkreationer som skapades men jag har köpt en grön klänning på HM som var sådär galet ringad i armhålen så jag hissade helt enkelt upp axelbanden lite och sydde upp dem. Mamma hade inte riktigt godkänt att jag hade grön övertråd och vit undertråd, men jag orkade inte mecka med att byta....

Det börjar ju bli lite bråttom med packningen nu. På onsdag bär det av till Malaga och imorgon ska jag till Malmö på ledningsmöte. Idag har jag haft delar av ledningen på plats i Alvesta. Bra möte faktiskt!

Vad har hänt mer? Jo, i onsdags var jag i Malmö och sedan kom PH, Ivan och Happy och hälsade på i Halmstad. AH kom också. Mycket trevlig kväll där vi knappt kom iväg till stan för det var så gött att sitta hemma och tjöta och dricka rosévin. I torsdags var det frukost på stan, sedan shopping. Jösses, vad jag får slita för att få PH och Ivan att köpa lite gladare kläder. Röda, blå, gröna shorts tex. Eller linnebyxor... DET är farliga grejer det! :)

På fredagen, läs noga nu.... - gick jag upp tidigt och gav mig ut på en 6 km löparrunda. Läs gärna den meningen igen! Sedan jobbade jag en sväng i Alvesta och fick bland annat en liten ekonomigenomgång. (Not my cup of tea....) Därefter spelade jag min första golfrunda på Alvesta GK. Riktigt skönt att vara igång igen. 31 poäng blev skörden och jag antar att jag får vara nöjd med det, för det var ta mig tusan slit för varenda ett. Inte många snygga slag, men det syns ju inte på scorekortet.... :) Gött sliten var jag när jag landade i Halmstad på kvällen igen.

Lördagen ägnades åt förberedelser inför kvällens vinprovning. På menyn stod förutom tre italienska viner: Laxcarpaccio med mango, avokado och chilivinägrett. Italiensk risotto med sparris, räkor och spenat. Sorbetto. Vet inte vad som flög i mig men jag var färdig, hade full koll och kunde sätta mig i soffan och läsa innan gästerna kom.... Vilken känsla! :) Till saken hör att det var första gången jag träffade Pers "nya" flickvän. Liiiiite märklig känsla men det funkade bra. När gänget åkte hem var de både mätta och hade fått tillräckligt att dricka. :)

Igår var det bara att röja undan i lägenheten och åka till Vislanda. Här hade jag tvättid, samtidigt som jag fikade med Happy. Dessutom fick jag för mig att göra en sats kola till morgondagens möte. Funkade fint serru! Just det: sedan var jag iväg och kikade på ett slipersbyte. Jag har ju varit grymt dålig på att vara ute "i verkligheten" och hälsa på killarna. Men nu skulle de byta slipers på några broar och en arbetsledare skulle ändå dit, så jag hängde på. Fasen vad häftigt! Och jädrar vilket slitjob de har! Nu var det ju fint väder osv men fy attan för att göra sådana jobb i regn, snö och kyla. All respekt till dem!!

Sådär. Nu tror jag ni är uppdaterade. Håll nu en tumme eller två att det INTE regnar i Malaga.... Väderleksprognosen säger nämligen det....

Sköt om er och se er för i korset!

myskram

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post906