Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Änglamilen - Malaga - och alla mammor....

Maj 2013Posted by Anna Jarl 2013-05-26 16:19:00

Sitter i Halmstad och har lagom ont i kroppen. Sprang Änglamilen igår i Ängelholm på 1.06.57. Med tanke på att jag endast sprungit 6 km och 7,5 EN gång var i vår så är jag nöjd ändå med den tiden. Så här efteråt funderar jag mest på att jag förmodligen hade kunnat pressa mig några minuter till, men det är ju lätt att säga nu.... Efter de första tre kilometrarna var jag tvärsäker på att jag inte skulle fullfölja.... :)

Efteråt hade vi 7 som sprang gjort oss mycket förtjänta av god middag iform av grillning (och i mitt fall två portioner Marabou-chokladmousse...) Supergott och trevligt! Jag gillar ju att umgås med mina kollegor på fritiden. Det gör det lättare att jobba ihop på ett smidigt sätt om man känner varann lite. Mer sånt!

Vad har jag mer hittat på? Jo, jag har hunnit med fem dagar i Malaga. Tyvärr var inte vädret med oss hela tiden. Tror till och med det var varmare hemma. Men det var ändå skönt att komma iväg och vi fick några dagar vid poolen så fräknarna fick säga hej. Att umgås med fyra killar i fem dagar är ju också... typ... intressant. :) Det funkade förvånandsvärt bra. Ivan och PH tog hand om mig. (När de inte umgicks med spanjorskor till kl 7 på morgnarna.... ) :)

Imorgon är det dags för examination på ledarskapskursen i Stockholm. Bara en dag som tur är så jag är tillbaka i Halmstad imorgon kväll igen. Skönt, för på tisdag är det Hässleholm som gäller. :)

Funderar lite på vad jag ska hitta på när jag fyller 40.... Har spånat lite, men det ska ju hända något också... Får ta tag i det där.

Idag är det ju mors dag, men min mamma (och pappa) sitter på ett plan till Rhodos. Snacka om lyx! Fast det är de värda. :)

Undra om jag ska gå och handla lite kanske? Kylskåpet ekar och min mage säger att den börjar bli missnöjd. Först en liten tur till sängen och "Inferno" - Dan Browns nya bok.

Ha en fortsatt mysig söndag allihopa. Och en extra kram till alla goa mammor!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post907