Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Som mormor sa....

Juni 2013Posted by Anna Jarl 2013-06-16 19:56:36

Kommer ni ihåg när mormor alltid sa: tiden bara springer iväg... Japp, nu är jag där själv. Mamma skrev ett sms härom dagen och undrade om jag slutat blogga... Nej, tänkte jag. Vad är det för fel nu, jag skrev ju bara för någon dag sedan? Men då var det över en vecka sedan och det har bara sagt SWISCH!!!

Nu har det hunnit gå en vecka ytterligare…

Förra helgen var det långledigt. Eller rättare sagt: jag skulle jobbat på fredagen men det sista som hände på onsdagen innan jag gick hem var att jag öppnade ett mail som jag inte skulle gjort. ST sa till mig att jag inte skulle göra det för då blir jag bara på dåligt humör… Jag har ju liiiite problem med att lyda ibland och jag tänkte att så farligt kan det väl inte vara….. Joodå! Så jag tog semester på fredagen också. Ärligt talat behövde jag faktiskt det.

Jag hann med ett par nätter i Halmstad, en i Svenljunga och en i Boarp. Jag träffade Per, mamma, pappa, JS, Lillebror, A3 och A4. Skönt med lite catching up och bara ha det gott i solen, för det var faktiskt fint väder nästan hela helgen. Två golfrundor blev det också. Tänkte jag skulle kaxa mig för en gångs skull (ja när det gäller golf tillhör inte det vanligheterna) och utmanade Per. Bad choice….. Say no more.

Denna veckan blev jag så illa tvungen att ta tag i det där mailet. Är fortfarande inte klar men snart så…. I torsdags var det styrelsemöte med golfklubben och då fick jag ett sms av Jeppe att han anmält oss till en golftävling…… Han hade gjort VAD!?? Jodå, jag är inte ensam i denna världen att inte lära mig av mina misstag. J I fredags spelade jag nämligen tävling igen. Det var väl ingen katastrof men heller ingen succé. Grejen är att det går faktiskt bättre. Nu attackerar jag bollen på ett bättre sätt och får bättre träff. Tyvärr har jag inte riktigt längden på mina andraslag för att komma in på green, vilket innebär att jag finner mig själv allt som oftast i greenhindren och får rädda och rädda och rädda. Jobbigt…. Nu har jag höjt mig de sista gångerna så jag är uppe i 15,6.

Igår traskade jag lite på stan och träffade Sparrow och Segnälkab. Efter lunch med dem så hann jag med en stund på Östra stranden och sedan fikade jag med AH och drog mig mot Wiseland igen. Här var det bara att lasta av grejorna, locka till håret och måla lite i ansiktet. Sedan bar det iväg till Happys syster och framåt natten blev det Växjö.

Så idag är jag lite trött. ;) Men Ivan och PH och jag har i alla fall hunnit shoppa lite i Växjö och eftersom det var så tråkigt väder tog vi en tur till Ikea. Där gick att göra åt pengar också, även om jag eg inte behövde något. Märkligt…..

Så nu har ni lite koll på vad jag gjort de sista två veckorna. Imorgon ska jag vara i Hässleholm halv sju, vilket innebär att jag behöver åka kl. 5 och alltså gå upp kl. 4. Söte Jesus! Mao ska jag snart gå och lägga mig……

Ha en skön söndagskväll. Kram!!

  • Comments(0)//annapanna.annajarl.se/#post909