Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Mot-attack mot grön invadering...

DagbokPosted by Anna Jarl 2008-02-27 19:44:22

Har inte skrivit på ett par dagar... Har varit sjuksmiley... På riktigt alltså... Tog mig i kragen och gick till farbror doktorn i går... Först ringde jag:

Systern frågade:Får du ut något... Jag: Ut? Du menar snor? jo, typ en liter om dagen.... Syster: Har du använt nässpray eller något avsvällande typ Rinexin. Jag: Ja, båda i en vecka. Syster: Är det missfärgat? Jag: Vad menar du med missfärgat (och tänkte typ blå-lila eller nåt...)Syster: Är det klar vätska? Jag: Nej, snarare Shrek-färgat. Syster: Kan du va här halv elva?

Den där titt-grejen som de brukar titta i öronen på folk med - den körde doktorn upp i näsan och sedan fick jag mig en avhyvling om hur länge jag hade gått med det där... en långt gången bihåleinflammation - ordination: antibotika och kortisonnässpray (tror inte jag har ätit pencillin eller antibiotika, jag vet inte skillnaden, sedan jag fick hmmm.... nån sjukdom när jag var reseledare i Grekland -95smiley...)... jag försökte pipa att jag trodde det skulle gå över av sig själv, på vilket han svarade torrt: bihåleinflammation har en tendens att inte göra det...

Sedan trodde jag i min enfald att jag skulle kunna åka på två kundbesök idag på förmiddagen vilket jag insåg tidigt i morse att det var inte min kropp med på... eller snarare mitt huvud. Hade man bara huggt av det hade jag varit ganska frisk, faktisktsmiley... Så jag ombokade dem och har tillbringat dagen i sängen. Sovit mer än vad jag trodde att jag behövde och däremellan har jag tagit mig an sista delen i Stig Larssons Millennie-serie. Fy fan va bra den är!!smiley

Det som förmodligen satte spiken i kistan var att jag hade lovat Bokia att hjälpa till på natten till igår på bokrean. De var desperat kort om folk så klockan tolv till halv två på natten stod jag i kassan och var trevlig mot folksmiley... Sån´t straffar sigsmiley...

Imorgon borde jag nog egentligen va hemma, men om jag sover längre på morgonen kan jag åka på kundbesöket i landet Ingenstans (Rydaholm) vid lunch. Det blir bra!

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Tina 2008-02-29 13:19:29

Hihi Jag vet!!!!!!!!!!!!!!!

Posted by Sari 2008-02-28 17:44:16

My lips are sealed ;)

Posted by AnnaPanna 2008-02-28 08:59:07

Hmmm, obekväm fråga.... Den syns inte och gjorde inte ont, varken när jag fick eller hade det... Resten får nog bli en hemlighet mellan mig och doktor Perides... (och Sari som oxå vet....)

Posted by Anna-Sara 2008-02-27 20:58:04

Den här frågan BER du om: vad hade du för sjukdom i Grekland Anna?