Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Hemma igen!

JuniPosted by Anna Jarl 2008-06-17 23:35:06

Hemma!! Jätteskönt att komma hem... (och jag får ju i alla fall sova hemma i två nätter tills det bär iväg till midsommarfirande....)

Gårdagen innebar grillkväll med jobbet och det var väl trevligt... vi spelade mini-golf, vilket jag inte har något certifikat i. Det gick sådär... Alla drog sig hemåt tidigt och jag slocknade nöjd i hotell-sängen.

Idag har vi haft regionmöte och det var snabbt överstökat. Positiva omdömen om min region som det går bra för. Så pass bra att det är dags att anställa en till, till mina kontor så det känns ju skönt. Det var lixom min första målstolpe när jag startade regionen - att kunna bli två... Jag fick dock besked i en annan fråga, av min chef som inte var lika roliga - jag blev besviken och det syntes nog (hoppas jag...)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.