Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Heja Elfsborg!!

JuliPosted by Anna Jarl 2008-07-16 23:06:11

Golfspel i måndags - say no more! Det gick as-dåligt... börjar dessutom få gruvligt ont i högra handens lillfinger-knoge... ska försöka att byta grepp, men det kan väl gå sådär... fast förresten - det kan väl knappast gå värre...

Tisdagen kom med dåligt väder - därför blev det en "göra-åt-pengar"-dag... Ikea och Väla i Helsingborg fick sisådär 4000 kr av mina och Pers kommer. Hem kom vi med en tjock bäddmadrass och diverse plock från ikea och en massa nötter, torkad frukt och naturgodis från en gudabenådad butik på Väla som heter Tasty House.... Ljuvligt!! På kvällen kom Lill-pär och då blev det en mini-runda på bulls så klart!

Idag... ja... idag har jag väl trallat runt på Holms GK igen... Det där med att byta grepp kanske funkar om man ställer sig på rangen och nöter in det... men att bara få för sig att byta grepp mitt i en runda funkade i alla fall inte lysande för mig. Det som var bra var att det inte gjorde lika ont i knogarna, men va fan hjälper det när man knappt träffar bollen. Jag har ju anmält mig till en intensiv-kurs på måndag och tisdag nästa vecka så jag ställer en gigantisk förhoppning till Uffe Pettersson som pron heter. Jag är nästan beredd att ändra vad som helst för att få till en bra score igen. Däremot behöver inte Lill-pär lägga några pengar på kurser... Den lilla loppan spelar typ lika många rundor på en säsong som jag gör på en månad och HAN håller sitt handicap minsann!!!

Ikväll har jag gjort något nytt... Under de åtta åren jag har bott i H-stad har jag aldrig varit på en fotbollsmatch. Vad passar bättre än att gå på en mellan HBK och Elfsborg?? Jag var lite ambivalent vilket lag jag skulle hålla på, båda är ju hemma lixom, men mitt hjäääääta kände mest för Elfsborg så jag blev mäkta nöjd när de vann med 2-1.

Lill-pär mobbar mig... Han säger att jag pratar halländska.... fattar inte vad han pratar om....

T har chockat mig ett par gånger den sista veckan. Dels var hon ute i lördags och var cananas. (Fantastiskt roligt!!) och dels ringde hon igår när hon VAR UTE OCH SPRANG!!!! Nu snackar vi om tjejen som helst inte går längre än till köket för att hämta chips och dip.... Men det är ju jättebra! Nästa gång jag kommer ner till K-krona kan vi träna varje dag!!

Undra hur AS har det? Hon har semester nu oxå. När jag lade över alla telefonnummer i min mobil till sim-kortet så försvann hennes mobilnummer. Självklart kan jag ta reda på det, men jag upptäckte detta idag.... Alltså har jag ett färdigt sms i mobilen till henne när jag väl hittar numret. Hoppas allt är bra i alla fall!!

Nu är klockan mycket och jag har anmält mig till en Pump imorgon bitti så.... god natt!!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna-Sara 2008-07-18 16:38:10

Hon har't ill-bra!!!