Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Jobbig semester...

JuliPosted by Anna Jarl 2008-07-18 13:43:10

Igår blev det ingen pump. Däremot en löparrunda med Lill-pär... När vi hade sprungit så långt som jag brukar springa sa jag ifrån men det brydde inte honom... Vi sprang typ dubbelt så långt... När jag flämtade som en cigarettkonsumerande astmatiker studsade han bredvid lätt som en fjäder. Vi sprang ända hem och då var jag helt genomsvett och han knappt andfådd.... Mmmm.... jag borde kanske göra det lite oftare. Idag har jag för övrigt träningsvärk i rygg och ljumskar...

Fast jag är ofantligt trött oxå... För igår var det party igen... Marinfestivalen invigdes och igår kväll var det rix fm-festival och det var tydligen the place to be... Först satt vi här ett gäng - Cop, Mickedickedo, Mr och Mrs N + N junior, Segnälkab, Sparrow, Lill-pär, Per och jag, och sedan blev det kajen, med Perelli, E-type, Ola och co... Båten Oban serverade öl och vin och vid tolv tog de sista beställningen så då var vi tvugna att se hur Sparrow bor... Där blev det nåt att dricka oxå och framåt två vinglade vi hem på våra cyklar.

Idag ska jag inte ha nån alkohol alls... Det är helt säkert!!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.