Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

En veckas semester...

JuliPosted by Anna Jarl 2008-07-20 19:34:32

En veckas semester har gått... Det känns som jag har hunnit med en hel del (framför allt för mycket fest) men det beror nog på att det varit dåligt väder... Så det gör inget om vi ändrar på... Lite fräknar och easy peasy på la playa ett par dagar nu hade suttit som en smäck!!

Men imorgon är det dags för golfkurs... Två dagar a tre timmar... jag sätter oerhört stor tilltro till den stackars pron... we´ll see...

Igår hade Sparrow sin 40-årsfest... Det var trevligt med ca 20 personer och god mat, dricka och lite tävlingar... Dessutom hade Sparrow fått en födelsedagspresent av en kollega till hennes pappa, som jobbar på Marabou.... EN FYRA-KILOS- TOBLERONE!!!! Beach slet loss ett av "bergen" på chokladmonstret och kaxig som man är så skröt man väl om att mala ner det i Fru Jarls mage skulle minsann inte vara några problem... Men för säkerhets skull så tog vi fram hushållsvågen och vägde biten... 380 gr.... nja... det fattar jag oxå att med den i magen så hade jag inte gjort så mycket mer än att typ sitta på toa..... Men en tredjedels bit fick jag utan ansträngning i mig... Gott!!!

Efter festen är man lite sliten idag och Per är ännu mer sliten. Han har (förutom bakfyllan) lite feber och ont i halsen att kurera. Därför får jag och Sparrow gå själva på Mamma Mia-filmen... Ska bli roligt!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.