Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

C-vitamin-bomb

AugustiPosted by Anna Jarl 2008-08-06 22:35:48

Å så var man tillbaka i jäktet igen... Om jag tog det ruggigt lugnt i måndags kom tisdagen med sex ordrar som en käftsmäll... Det vara bara att resa på sig, spotta i nävarna (eller sputta som det heter på kindbo) och börja leta folk. Det är inte riktigt så att jag har gott om tid heller. Helst ska alla sex platser vara tillsatta med start på måndag.... Puhh!!

Igår hann jag i alla fall med en DanceAerobic på kvällen, idag har jag promenixat på morgonen och spanat in nyponen längs med Prins Bertils stig. Det slog mig att jag läst i en Allt om Mat i sommar att de är nyttiga små röda C-vitaminsbomber... så efter jobbet idag plockade jag och Per en bunke... Jag måste ju testa om man kan ha nån "nötta" av dem.. Enligt Allt om Mat kan man göra allt från sirap, sylt och marmelad till snaps av dem... Jag ska testa att rensa och torka ett gäng så håller de hur länge som helst och man kan tydligen ha dem på fil eller gröt... En kopp nypon innehåller lika mycket C-vitamin som typ 40 apelsiner har jag läst... Mums!!

Ikväll har vi oxå hunnit med att fira Pers syskonbarn Malin. 6-årskalas i finklänningar och utblåsning av ljus osv osv osv..... Mysigt!

Men nu är det hög tid att sova!!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.