Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Pålle???

OktoberPosted by Anna Jarl 2008-10-24 23:16:53

Nu har jag kommit fram till Stavanger... Resan hit gick via Køpenhamn och gick førvånandsvært bra... (Hi hi hi... Ser ni att jag ær i Norge?)

Jærbuen med familj kom och hæmtade på flygplatsen och sedan var det hæmtning av barn och handling av mat osv... Till slut kom vi hem till det nya huset och fick koppla av ett tag.

Hela dagen har telefonen gått varm och man kan ju sæga att jag får skylla mig sjælv att jag har haft den på, men nær vissa kunder ropar så ær det bara till att stælla upp och se till att allt ordnar sig. Idag gjorde det det... Med typ 10 minuters marginal... Men med MYCKET hjælp från HK løste det sig... Men de ska nog inte tro att jag tænker ta ut en semesterdag idag...

Efter "god natt" till de tre SØTASTE barnen så var det dags før mat och Idol. (Yes, man kan se svenska idol!!) Eftersom værdfamiljen vår æger en køttbutik, (som før all del innehåller både kyckling, rækor, sallader och færdigrætter) så var det filè på menyn... Så till ett glas rødvin serverades en medium-stekt filè - jættegod!! TILLS HAN TALADE OM ATT DET VAR HÆST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Då fick jag først førsøka att svælja och intala mig sjælv att man måste testa på saker innan man kan døma... Men jag har fortfarande svårt att acceptera det... Vill inte ens tænka på vad T ska sæga.....

Efter ytterligare vin har jag applåderat nær LouLou åkte ur Idol. Hon ær rætt cool, men hon har inte varit så bra som de andra på sistone...

Vi har fortfarande inte hørt något om huset som vi bjudit på. Vi fick ett motbud som vi højde men sedan har vi inte hørt något.

Imorgon ska jag træna. Frun i huset ær træningsinstruktør och jag har gått med på att pina mig en timma imorgon førmiddag... Så nu ær det dags att sova!!!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Annapanna 2008-10-28 16:29:07

Japp, jag vet. Men jag är inte stolt över det...

Posted by T 2008-10-27 09:46:52

Hej!! Du får aldrig mera åka till Norge!! Man kan ju inte släppa iväg dig en helg! Du åt för fan upp Benny!!!!!!!!!