Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Revansch!!

OktoberPosted by Anna Jarl 2008-10-26 19:14:48

Nu børjar vår minisemester i Stavanger lida mot sitt slut... Idag sov vi super-længe (Ja, bara jag och Per så klart. Familjen Jærbuens gulliga barn væckte dem så klart strax føre 6...) Efter frukost var det dags før studiebesøk i køttaffæren och sedan var det en mæssa i en grannbyn som vi besøkte. Det var riktigt trevligt och vi gick dærifrån med bland annat 3 norska trøjor (en till mig och en var till mina brorsbarn). Då var det høg tid att åka hem. Barnen var hyfsat trøtta på oss och hade massor av spring i benen.

Ikvæll har jag tagit revansch på dansmattorna... Skulle aldrig ge mig utan strid på de dær sakerna. Nu vill jag køpa en egen...

Nu kommer strax massa besøk hit. Vi ska æta tapas och kosa oss...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.