Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Inget tempo!!

NovemberPosted by Anna Jarl 2008-12-23 11:45:43

Nu busar jag lite.. skriva blogg på arbetstid är inte ok.. eller som de coola säger "det är fan inte kosher".....

Igår gick dagen katastrofalt långsamt och idag har det oxå sniglat sig fram... Om 22 minuter stänger jag denna datorn för två veckor framöver. Det ska bli en välsignelse... Det är inte så att jag inte diggar mitt jobb, men detta låga tempot is killing me!!

Igår gjorde jag trillingnötter från AS tips... Blev inte helt klar men det måste nog vara snudd på det enklaste bland julgodis!!

Jag var oxå mäkta nöjd med mig själv igår när jag slog in den sista julklappen och tänkte mig en skön tisdag eftermiddag... tills jag för några timmar sedan insåg att lilla H har ju haft den otroligt dåliga planeringen (eller det kanske jag ska skylla på hennes föräldrar) att fylla år den 1/1... Vi ska fira henne på annandagen vilket innebär att jag måste fixa födelsedagspresent idag!!

Så på med armbågskydden, stålhättorna och hjälmen och in till stan!! Som tur är finns det gott om tips på hennes önskelista...

Måste hinna med att sola oxå... jag är helt genomskinlig och ser jädrans sliten ut... DET måste väl 30 minuters cancerogen strålning kunna fixa??

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.