Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Öronfluss

Mars 2009Posted by Anna Jarl 2009-03-26 16:20:09

Så här har jag känt mig de senaste två dagarna... Lite feber, lite "urren" eller "rôsen" som man säger i S-ljunga, ont i öronen och ont i halsen. Det värsta är nog öronen. T säger att jag ska akta mig för att få "öronfluss" när jag ska ut och flyga. Och det har hon ju helt rätt i. När jag flög från Dublin förra året var jag jätteförkyld och hade SÅ ont i öronen hela flygresan... Det var nästan att jag grät som ett litet barn... Och den flygresan är ju bara som en fis i vinden jämfört med den som jag ska ut på på söndag...

Därför var jag faktiskt till och med hemma från jobbet igår. Men idag hade jag lite möten och så som jag inte ville missa... Men nu är denna dagen snart slut. Vi ska hem till MickeDickeDoo och äta våfflor.... DET är en sådan riktigt "varning-för-Anna-när-hon-mofflar"-tillställning!!! Here I come!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.