Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Telia sucks!

Juli 2009Posted by Anna Jarl 2009-07-10 09:06:00

Igår kom jag inte undan. TT kom och hämtade mig och vi (eller i alla fall jag) flåsade runt slingan 6.4 km... Det kändes gott efteråt så klart... Ett tag.. tills jag blev helt slut...

Jag och Per åkte in till stan. Käkade lunch och handlade allt från fästingmedel till cider. Vi svängde förbi Rex fabriksförsäljning av cyklar och Per inhandlade en med samma gröna färg som min sida - en damcykel... Ja, ja... han ser ju vilken som är hans i alla fall.

När vi kom hem slocknade jag i sängen i några timmar och sedan var det full fart ut i landet... Det börjar likna något nu... Istället för djungel kan man i alla fall i vissa delar se någon form av organisation... Igår flyttade vi rosor och akileja (heter det akvileja??)

Nu ska vi strax åka till golfbanan... Det är 15 grader varmt (kallt), regnet hänger i luften och det vette tusan om det kommer att bli en behaglig runda... Men jag fick ju en ny klubba av Per i bröllopspresent... Den måste testas!!

Just nu står Per i kö hos Telia.... Som tusentals gånger förr... Vi ska nog vara glada att vi har internet. Telefon har vi inte haft sedan midsommar typ... Rätt trötta på Telia faktiskt... Igår fick vi en ny telefonadapter... Ny?! Jodu... Smutsig och med gamla kaffefläckar på osv... I vilket fall som helst så funkade den inte...

Nu är det golf som gäller....

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.