Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Fegis?

September 2009Posted by Anna Jarl 2009-09-20 21:36:56

Börjar man bli gammal när man tycker en "vanlig" deckare är otäck?? När man lixom hela tiden, med en liten klump i magen, väntar på att det ska hoppa fram någon och slå ner hjälten? Jag har aldrig diggat skräckfilmer, men deckare och kriminalserier och allmäna actionfilmer har varit helt ok... Nu tycker jag även de är lite otäcka... Då finns det lixom bara komedier och drama kvar... Det är kanske inte så konstigt att pensionärstanter (och min mamma) tycker om att titta på Glamour... Är jag på väg att bli sån oxå??

Idag fyller A1 år. När jag frågade honom på telefon vad han skulle göra sa han självklart: Fira så klart! Vad trodde du?...... nää.... vad trodde jag?

Per har varit snäll och köpt Dan Browns nya bok The Lost Symbol... Jag har bara läst 60 sidor ännu och är inte hooked... Men det känns att den börjar greppa mig... Sånt är farligt. Då blir definitivt sömnen drabbad. Bara ett kapitel till...

Igår var det fest big time på Forsgård. 70 pers varav 30 barn.... Inte riktigt my cup of tea med så många småttingar, men man är väl bara ovan antar jag. Kul var det i alla fall. Dock känns det idag. Inte i huvudet men i fotsulorna... Till och med så mycket så jag ska avboka min Bodystep imorgon. Annars kan jag nog inte springa på tis....

Ska strax fixa lite kläder för veckan. Har kundbesök mån, tis, ons och fre och det är inge kul att behöva hålla på och jiddra med det varje kväll. Strukturerat va?

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.