Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Ett avskräckande exempel

September 2009Posted by Anna Jarl 2009-09-30 17:48:32

För att fortsätta på föregående inlägg: Jag vet! Han gjorde inte mål i sin senaste match... Men han är bra ändå!! Så det så!!

Jag tycker inte det är lika roligt att blogga längre... Märker ni det på mina sporadiska inlägg...? Förmodligen lägger jag ner fallet så småningom, men jag måste berätta en sak först...

Jag tycker det är väldigt snyggt med över-knä-höga stövlar. Tyvärr är det så att det ligger MINST en division över mig för att jag är rätt lycklig om jag får stövlarna över mina vader.... Men i vilket fall... Igår gick jag på Eurostop bakom en tjej som var lyckligt lottad och hade ett par svarta stövlar som gick över knät. Men... Så tittade jag lite närmare... Åh söte jesus!! Kunde det bli mer fel?

1. Hon knäade när hon gick med klackarna (Det är vanligtvis förunnat yngre människor och ett visst folkslag som jag inte vågar nämna här för då kanske jag blir betraktad som rasist.... Personen som jag såg var varken ung eller utländsk....)

2. Stövlarna var inte skinn.... Med ett hyfsat tränat öga ser man det när man kommer lite närmre.... Plaststövlar är inte ok - även om de går över knät...

3. Värst av allt: DE VITA PRISLAPPARNA SATT KVAR UNDER!!!!!!! Vilket ju var ganska uppenbart när hon knäade så dant....

Ok - så över-knä-höga stövlar kanske inte är universalt = snyggt...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.