Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Lyx-kväll....

Januari 2011Posted by Anna Jarl 2011-01-25 21:13:48

Gokväll!

Idag ska jag baske mig inte gnälla. Jag har haft en bra dag med en skön avslutning... När alla intervjuer och möten var över susade jag och lilla E hemåt.

Väl hemma hystade jag i mig lite kvällsmat och sedan...... stängde jag in mig i badrummet och tog ett långt skönt bubbelbad i jacuzzin... Bara jag och några tryfflar från Åres Chokladfabrik smiley..... Vilken kväll!! Där låg jag, tittade i taket och sjöng med i nån halvdålig låt på radion och funderade på allt och inget... Superskönt! smiley

Om jag hade nån träningsvärk kvar innan så är den bortmasserad nu (thanks to Lush badbomber och mitt badkar). Så imorgon blir det löpbandet om inget annat roligt kommer i vägen. (Ni märker att jag håller det lite öppet.... smiley)

En varm gosig nybadad kram på er!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.