Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Jag har en plan...

Januari 2011Posted by Anna Jarl 2011-01-30 12:56:57

Mmmmmmm..... lugn och skön söndagsmorgon...

Såg förresten att kung Zlatan hade gjort det igen... Behövs inga kommentarer... smiley

Har jobbat lite... Nå´n omtänksam person sa förra helgen att man inte får jobba på lördagskvällar... Så därför blev det söndagsförmiddag istället. Var det bättre? smiley

Kvällen igår var god och trevlig. Jag är ju ingen kött-människa men lätt rosa oxfilé är svårt att motstå. Ett gäng deciliter rödvin gick oxå ner hur lätt som helst.

Vad händer idag då? Har faktiskt inget bokat förrän i eftermiddag när jag ska få ett nytt styrketräningsprogram. Hur jag nu ska få ner mina fötter i träningsskor... Efter ett antal år i dansskor är det allmänt känt att jag har minst sagt lätt för att få skoskav men det här är ju löjligt!

Mina asics-skor är flitigt använda i våras/somras utomhus men de sista träningspassen har orsakat blåsor som jag till en början lät bli.... (Nu låter jag inte bli dem längre och ska bespara er alla mindre mysiga detaljer, men det gör ont!) Jojo som var här igår är gympa-lärare och det enda hon kunde tänka sig var fel är att löpbandet är så mycket hårdare underlag än skogen och att det är därför fötterna inte "passar" i skorna längre. Ahhhhhhh!!! Irriterande!

Det är i alla fall ruggigt fint väder ute. Om man kan bortse ifrån att träden inte har löv och bara titta ut på himlen kan man föreställa sig en kunglig golfdag om ett par månader. Kanske bara två månader bort. Vi hoppas på att öppna 1 april... smiley

Nej. Nu ska jag ringa AS och se om vi kan boka party i J-köping och sedan kanske man kan ta en kopp varm choklad och sätta sig i lä nånstans med näsan i solen? Det låter väl ändå som en bra plan?

Solig söndagskram på er!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by AnnaPanna 2011-01-31 20:00:54

Japp. Det var precis vad vi pratade om... Kör hårt med golfen! kram

Posted by Majvor 2011-01-31 15:57:17

jag har tränat liiite idag. pratade med Karin om mina armar, hon förespråkade många lätta lyft,framför få tyngre. Det var ju vad vi pratade om!!! Snart skall jag ut och" titta" på golfbanan, möte med klubbhuskommittén. Skall bli spännande och se vad det innebär??