Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Hotellrumshälsning

Maj 2011Posted by Anna Jarl 2011-05-23 22:24:06

Å så var det hotellrum igen... Jag klagar inte. Ni vet att jag sover som en prinsessa i hotellakan. Mmmmmmmm..........

Denna gången är jag i K-krona. Jag susade hemifrån igår eftermiddag, tog vägen om Ikea och köpte en hel massa grejer till det nya kontoret och landade hos T på kvällen. Där fick jag så klart hälsa på hela cirkusen av hästar, hundar och katter. Jag tänkte ta ett fint foto av Jack (schäfer) som vi skämtsamt säger är min hund eftersom jag så hemskans gärna vill ha en..... Men imorse hade han kräkts och då var han helt plötsligt T.s hund igen....smiley

Idag har vi haft säljchefsutbildning. Jag hade inte några direkta förväntningar men som tur är går jag ifrån dag 1 och som pappa säger: känner att jag kan slå vem som helst på käften. Inte nåt negativt alltså, utan jag känner mig taggad, laddad och smått oövervinnerlig... smiley Precis vad jag behöver efter att ha varit lite låg och tom ett tag. Nu vill jag egentligen bara hem och implementera detta i min region och jobba vidare med de verktyg jag fått osv. Men jag får hia mig lite..... Imrogon är det dags för utbildningsdag 2 med nya utmaningar.

Men först ska jag baske mig sova. Natten hos T var sådär sömnmässigt...

Hoppas att ni kommer att sova lika gott som jag.

Hotellrums-kram!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.