Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Anna 3 år...

Maj 2011Posted by Anna Jarl 2011-05-26 21:04:53

Gokväll!

Rapport:

Allt som vanligt. 3 kundbesök idag och en himla massa tid i bilen - bra då får man mycket gjort med telefonen nitad i örat. Har faktiskt investerat i en ny snäcka (alltså telefonheadset... inget annat...) för att i mesta möjliga mån undvika "varmskalle" som man får med för mycket telefontjöt. (Min handsfree i bilen är som bekant rätt usel.) Men idag låg han (snäckan) på laddning så imorgon är han redo för premiär.

Pratade lite med lilla H idag om ev sommaraktiviteter. Vill så gärna åka nånstans och det hade varit jättekul om Lill-Pär, Lillebror och Lilla H och El Patron hade hängt på. Barcelona, Rom, San Sebastian, Florens vart tusan som helst som ligger längre söderut än Köpenhamn typ.

Till nåt helt annat:

Jag sätter ju då och då in bilder på mig... fast jag inte blir speciellt bra på dem. Fotogenisk har aldrig varit ett adjektiv som folk har förknippat med mig.... Men på den här bilden (som för övrigt togs för ett modereportage i Habit) är jag ändå rätt charmig..... eller?smiley

Mysig torsdagskram

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Majvor 2011-05-26 21:35:06

Visst är du söt som en liten "docka", kan undra vad du har fäst blicken på?