Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Våfflor och bollar....

Maj 2011Posted by Anna Jarl 2011-05-28 15:42:52

Go´lördag!

Vaknade imorse och visste att den här dagen skulle bli bra... (Fasen vore det väl annars när man vaknar utvilad efter en 10 timmar lång date med kudden....)

Jag har faktiskt inte haft så mycket planerat denna helgen och det känns lite konstigt. Men Rowico hade ju utförsäljning av möbler så en tur dit blev det så klart och lite mat-handling. Har inte haft så mycket problem med sockersug eller godissug sedan jag började äta lchf, men det finns ju annat man längtar efter....

Skåda paradiset:

En våffla med grädde, jordgubbar och blåbär!! Allt ok att äta enligt lchf. Våfflan är gjord på vispgrädde, ägg och fiberhusk och är (faktiskt) jättegod! Vilken lyx!

Ett stort fat med negerbollar (oj! chokladbollar heter det visst) också på lchf-vis, står i kylen redo att mofflas... I like it!!!

Tänk att få äta hur mycket dessert du vill, bara det är gjort med rätt ingridenser.... Man kan knappt låta bli att småle...

Nu ska jag mysa i soffan med nya Elle (och kanske en och annan ne... chokladboll) tills det är dags för dusch och bege sig in till stan.

Ha en fortsatt bra lördag...

kramelikram

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.