Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Midsommar

Juni 2011Posted by Anna Jarl 2011-06-25 22:39:01

tjahapp! Då var den här midsommaraftonen över...

Jag fick en efterlängtad sovmorgon och sedan var dagen igång med traditionellt firande. Små grodorna och morsgrisar är vi allihopa runt stången... Jordgubbar och grädde och en fantastiskt oxfilé på kvällen. Vi kom lite i otakt med allt firande så sillen och potatisen fick vänta men vi hann och provsmaka snapsen i alla fall.

På kvällen kom TT och TT hit. De hade minsann inte missat snapsen.... smiley Kul!

Efter lite intressanta diskussioner och en och annan drink, framåt två-tiden var det sängdags efter en trevlig afton.

Idag skulle man kunna säga att jag har kännt av gårdagen lite grann... Men jag väljer att säga att jag är lite trött. smiley Har egentligen inte hunnit med så mycket idag. Mest gått runt i morgonrocken... Jo, lite shopping blev det på eftermiddagen..

Det är inte ofta man kan ha någon boende hos sig i nästan en vecka och man inte blir trött på dem. Ännu mindre en familj på fem personer. Men det har gått förvånandsvärt bra och imorgon drar familjen H vidare. För min del hade de kunnat stanna längre, men då hade jag baske mig inte kunnat hänga med i deras mat-takt. Har aldrig träffat några som äter så mycket och hela tiden.... Ändå är de smala som lyktstolpar...

Imorgon drar de vidare mot Gbg via Freeport. Vi måste så klart följa dem en bit på vägen.... smiley

Happy midsommardag på er!

kram

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.