Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Vill ha båda delar....

Juni 2011Posted by Anna Jarl 2011-06-29 22:29:58

Tisdagen var varmare än måndagen. Jag var en bra chef och "beordrade" mina kollegor att ta låååång lunch på stranden. Har man kontoret femhundra meter från stranden är det ok tycker jag. Efter jobbet tog jag, Jeppe och Cop (som jag inte pratat med på hundra år) en niohålsrunda. Som vanligt var det höga berg och djupa dalar.... Första utslaget (när jag dessutom nästan samtidigt pratade med min personalchef i telefon) var klockrent, nästa rescue också... Sedan skar jag en sw så jag hamnade kort om green. Närspelet behöver vi inte gå in på..... På trean, som är ett av banans svåraste hål, gjorde jag par. Nöjd som ett barn på julafton ställde jag upp för utslag på fyran... Och slicade det in i nästa riktnummerområde.... ja, så fortsatte det....

Jag skyller lite på trötthet. Jag är faktiskt rätt sliten. Behöver semester.

Idag har det varit ÄNNU varmare... Man ska ju inte klaga.... men när kläderna klibbar, sminket rinner och det inte spelar någon roll att man har ac.n på i bilen för sätena är ändå varma - så blir det inte bättre när telenätet jäklas och jag blir utkastad från Internet hela tiden.... Liiiiiite provocerande.

Skulle baka ikväll eftersom Per fyller år på söndag, men när jag var på väg hem ringde Per och tyckte vi skulle följa med Beach och Valla och äta på stan... Hmmm.... Måste baka.... Vill på stan... Som vanligt ville jag ha kakan och äta upp den... Sagt och gjort: Snabbt som fasen hem och slängde ihop 20 Pollymuffins och 15 Marabou-muffins, fixade mig lite och klart!! Färdig för stan.

Det blev uteservering på Foxen. Helt ljuvligt att sitta ute och äta (för min del fantastiska vinkokta musslor) i en ljummen kväll. Fler såna (både musslor och mysiga kvällar på stan.)

På tal om stan; AS och jag ringer om varandra angående Gbg. Just nu har nog ingen av oss lust, men det kan ju ändra sig. Det är ju faktiskt premiär på AfterBeachen på Tylösand på lör.... Det lockar också om vädret är ok.

Hög dags för John Blund.

Vitlöksdoftande kram! smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.