Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

tis-tor

Juli 2011Posted by Anna Jarl 2011-07-21 19:53:52

Ok, tisdagens zumba gick sådär... Den var nämligen inställd... men jag och Jojo gick en promenix i tylösand i alla fall.

Målningen gick oxå sådär eftersom det regnade... Fördrev tiden i stan med lite inhandling. Var hos TT och TT på kvällen med trevlig in-grillning (istället för inflyttning) av deras nya uterum och däck.

Igår var det stranden som gällde. Vi tjejer låg och frös tills vi lade oss i en dyna... Äntligen kunde man slappna av, lyssna på lite musik och gotta sig. Vid halv fyra drog vi oss hemåt. Jag hade egentligen velat stanna på after beachen, men ingen annan hade lust så....

Det var en himla fin kväll och jag hade gamla kompisar på besök så vi (Jojo, jag och mina vänner) tog en runda på stan. Vi testade maten och irishen på Trottobar, Strawberry Mojito på Zigges Garage och Cosmopolitan på Bulls innan vi gick till Bond. Det var Super-Singel-kväll så jag frågade lite fint vakterna om jag hade där att göra med tanke på min civil-status... Men jorå.... man kunde nämligen sätta på sig klistermärken: en grön tummen upp om man var singel, ett orange utropstecken som betydde att här får du jobba lite tuffare på det och en röd tumme ner om man inte var ute efter nåt nytt.... Förutom att det var lite köttmarknad (oavsett klistermärke) var det bra musik och helt ok tryck tills jag och Jojo beslutade oss för att det inte blir bättre ikväll. (De andra, som var singlar, stannade kvar........) smiley

Idag hade jag nåt missat samtal som jag önskade att jag hade tagit... (Nej, inte från någon singel jag träffat dagen innan... smiley)

Idag har det varit fullt ös hela dan. Jag började med att måla två dörrar på uthuset. Sedan tog jag och Jojo en promenad och sedan åkte jag till stan och åt en sen lunch med Jeppe.

Därefter var jag tvungen att kolla till kontoret. (Tänk om det hade försvunnit lixom...) Å sedan försökte jag trotsa vädret och åkte ut till Tylösand. En after beach med Duojag borde inte påverkas av vädret... eller? Det var fantastiskt mycket folk för att vara ett sånt röv-väder (så får man eg inte säga) och showen var ju hur bra som helst som vanligt, men...... inte ens charmiga Anders fick mig att stanna hela tiden (å då är det illa!!) Förhoppningsvis är det bättre väder imorgon så jag kan få en ny chans.

Nu har jag tänt tusen levande ljus i huset och förberett massor av snacks för vi ska ha hit lite folk på Harry Potter-kväll! Visste ni inte att jag är ett HP-fan? Har läst alla böckerna både på engelska och svenska och givetvis sett alla filmerna. Nu är det snart dags att gå och se den sista på bio så det är bara lite uppdatering ikväll. Myyyyyys!!

En stor kram till alla campare där ute i regnet....

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.