Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Full fart även på helgen!

September 2011Posted by Anna Jarl 2011-09-18 11:37:47

VAd händer i fredags? Hmmmm... Inget speciellt: en vanlig dag på jobbet. Hade köpt färsk lax och grillade den på kvällen. Mmmmm!! Grillat ÄR godast! :) Har man sedan lite lime-aioli till så blir det snudd på oslagbart. Per har fått en ny bok på skolan: Det blir alltid som du tänkt dig. Lite kul att läsa faktiskt.

Lördagen var en "stryka många saker på dåligt samvete listan"-dag. Jag postade brev till banken, hämtade saker från Dermoshop, solade, skickade paket till Norge, handlade, satte om krukväxter, råddade om i frysen osv. (Jag har ju innan gnällt på slöa tanter som jobbar i postmottagningen på Ica. De på Ica Vallås är INTE bland dem. Jädrar i min lilla låda vilken fart! Tjoff, tjoff, tjoff så var alla mina ärenden klara och jag stod utanför med bongar, paket, kvitton osv och undrade vad tusan som hände!)

Sedan var det hög tid att fixa sig och åka till Cops och CS inflyttningsfest i det nya huset. Vilket hus!! Helt galet fint! Festen blev bara trevligare när det visade sig att de hade liveunderhållning. Ett trubadurpar som var riktigt duktiga.

Attans vad jag har sovit den här helgen. Typ 11 timmar/natt. Gott!!! Eftersom jag var så himla ambitiös igår och tog upp massa saker ur frysen så får jag ju ta hand om dem idag och laga.... Men ett gäng praliner hoppas jag att det blir oxå.

Ha en skön söndag! (kommer ni ihåg sköna söndag med Malena Ivarsson?? Vilket program......)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.