Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Julbord och Cocodrilo...

November 2011Posted by Anna Jarl 2011-11-07 19:59:48

Back in business!

Kan inte säga annat än att man är lite trött efter första arbetsdagen efter semestern. Helgen har ju varit lugn och avslutades med mat och film med TT och TT. Vi såg "I rymden finns inga känslor". Rätt söt måste jag säga.

Jag har ju varit lite förvånad över att jag inte blivit dålig i magen i Egypten. Men Tutanchamons hämd kan tydligen komma lite i efterskott oxå.... Fortfarande är inte jag drabbad av mumiens vrede, men Per har varit hemma från jobbet idag och tillbringat mer tid på toaletten än i sängen.... ;)

Idag har vi börjat planera julbord både för konsulter och för kunder.... Nu är det dags igen.... Än så länge har jag fyra inbokade. Lär väl komma upp i det dubbla i alla fall innan tomten kommer.

En sån här liten överraskning hade vår städare fixat på rummet när vi kom hem en dag: är inte mr Cocodrilo lite söt?

Dags för chill framför tv-n och lite Wordfeud....

Måndagskram!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.