Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Vampyrer och semlor...

Feb 2012Posted by Anna Jarl 2012-02-08 21:29:48

Av ren lathet har jag inte skrivit på ett par dagar. Har inte orkat plocka upp datorn när jag kommit hem helt enkelt.

I måndags blev jag lite korthårigare och lite mer rödhårig. Känns bra. När jag bara slingar håret hela tiden blir det inte "stoppljus-känslan".

Igår hade jag lite möten uppe på golfklubben och sedan var det BodyStep på programmet. 45 minuter är helt lagom. Jag är näst intill döende men orkar ändå var med hela vägen. För ett tag sedan när jag gick på en vanlig 60-minutare svimmade jag på passet. Då hade jag i och för sig inte skött mig med maten, men ändå!

Efter passet förbarmade sig Jojo över mig och lagade kvällsmat och vi avslutade med en solning. Såååå skön kväll!

Idag har jag varit ledig på eftermiddagen. Hade lite ärenden att uträtta (fast tusan vad en eftermiddag går fort ibland!) och har faktiskt tränat idag oxå! Idag ville jag gå på en AerobicMuskel men den var full så jag fick ta ett Core-pass istället. Men så gick jag till fel sal och hamnade på AeMuskel i alla fall. (Redig som jag är så sprang jag till receptionen och frågade om det var ok, och det var det...) :) Ett rätt kul pass faktiskt. Inte så komplicerad koreografi och en sisådär 20 minuters avslutning med stång, gummiband och rygg- och mageövningar.

Men hörni: dessa jävla armhävningar! Jag behöver personlig assistans för att fixa dem. Jag vet att det inte handlar så mkt om styrka utan mest teknik, men den saknas här.... Vem vill lära mig?

Nu ikväll har jag ätit ordentlig kvällsmat och tittat på Twilight 1 (igen). Är helt fascinerad och förstår inte att jag gått miste om detta tidigare. Jag förstår precis hur Edward känner det när han blir såååååå lockad av människoblod så han nästan inte kan stå emot. Så känner jag när jag ser semlor!! Förföriskt goda ligger de där bakom disk eller bakom plastförpackning och är sådär vackert pudrade. Åhhhhhhhhh!! Än så länge har jag stått emot i år, men I can feel it coming.....

Jaha! klockan är halvtio och jag har ett gäng Wordfeud-matcher att delta i. Men vi hörs säkert imorgon.

Vampyr-kram på er! smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.