Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Helgen och min rumpa

Feb 2012Posted by Anna Jarl 2012-02-20 21:58:40

Gokväll!

Helgen har sprungit iväg i en hast! I lördags körde jag via Freeport till Gbg. Freeport innebar lite besvikelse - Mexx har lagt ner. Det var den affären där jag alltid hittade bra saker. Synd! Men lite shopping blev det allt. Stod och tittade och provade ett par svarta stövlar på Filippa K (det är typ det enda jag kan ha i den butiken eftersom allt är sytt efter smala människor!) De hade kostat 3500 kr och de sålde ett par i min storlek för 500 kr. Men då for snålheten i fru Jarl (fattar ni att det snart är fröken.... eller vad säger man då frånskilda Jarl?) Jag har ju precis köpt ett par stövlar så där fick det vara nog.

Sedan åkte jag till huvudattraktionen för dagen - mini-H. Givetvis skulle jag också hälsa på föräldrarna Lilla H och El Patron, men de kommer nuförtiden i andra hand. ;)

Sicken ljuvlig liten varelse! Å så snäll! När hon gav ifrån sig ett litet "gny" säger pappa: det var värst vad du låter.... Mina katter låter mer än hon! Äta, sova, bajsa, äta, sova, bajsa - det var hennes rutin lixom. Å däremellan titta lite på världen, kanske lägga av en brakare så att det skångade i byxorna och vara allmänt nöjd. Gött liv! Vi hade en supermysig dag och jag åkte därifrån efter melodifestivalen (som jag inte ens tänker nedlåta mig till att kommentera.....)

Vet ni vad jag har läst? Det finns tre saker som får rumpan att "somna". Alltså rumpmusklerna att slappa till sig..... Ett: ett stillasittande jobb= check. Två: springa på löpband (för då behöver inte benen lixom DRA marken bakåt, det sköter ju löpbandet)= check. Tre: Gå i högklackade skor= check. Jag undrar inte längre varför min rumpa ser ut som den gör........smiley

Igår hann jag en massa. Jag köpte ett soffbord (Blocket), delade grejer med Per, hade telefonmöte och åt kvällsmat hos familjen N. Bra dag i allt elände typ.

Nu blåser det halv storm utanför och jag ska snart släcka. Hoppas ni har haft en bra dag!

Storm-kram smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.