Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Kan man inte shoppa kläder kan man Photoshoppa! :)

Maj 2012Posted by Anna Jarl 2012-05-06 12:01:27

Lite konstigt väder ute idag verkar det som.... Ja, jag har ju inte dragit upp rullgardinen än så jag vet ju inte men termometern verkar hoppa mellan 21 och 12 grader. Ska strax ge mig ut och kolla verkligheten. :)

Jag har i alla fall hunnit med en mycket god lchf-frukost: En stor bit leverpastej, en avocado och ett helt paket stekt bacon. (Japp, griskött, jag vet. Men jag ska strax ge mig ut och gå..... ) Jag hade kokat ett ägg också men var helt stoppmätt...

Igår var jag och AH och spelade pay and play. I början kan man inte säga att han rosade rangen med bra slag. Men som jag tidigare sagt har killar med bollkänsla en orättvis fördel. När vi sedan gick de 9 hålen så slog han i stort sett lika långt som jag, om än kanske inte lika rakt. Det blir en golfare av honom oxå.

På eftermiddagen fixade jag i lägenheten, tvättade min soffa, dammsög (heter det dammsög eller dammsugade?) osv osv. Framåt kvällningen hade jag inget att göra och funderade på att bjuda in mig själv på ett glas vin till Sparrow. Men så kom jag på att jag tog ju lite bilder hos Per sist och de borde jag lära mig att fixa till lite. Men när jag öppnade Photshop insåg jag hur lite jag kan. Googlade därför för att få lite hjälp och hittade en instruktionsserie på youtube. Jösses vad bra! Klockan halv ett i natt hade jag lyssnat och lärt av 37 delar om Photoshop och praktiserat lite på bilder av bland annat Doris.

Nu fattar jag faktiskt lite. Kan använda lager, masker, laga, fixa, ljusa, mörka, blanda osv. Så himla kul! Så imorse fixade jag det sista med en bild på Doris.

Hmmm.... den blev inte lika skarp när jag komprimerade den för bloggen men jag tror den är ok i orginal. Men visst är hon fin?

Nu ska jag ta och kika till verkligheten där ute. Ha en skön söndag!

kram

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.