Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Rödögd söndag....

September 2012Posted by Anna Jarl 2012-09-09 21:59:35

Man SKA verkligen stanna hemma när man är sjuk... Gör man inte det så straffar det sig. Tex med en ögoninflammation..... Som tur är har jag vänner som ställer upp och fixar och trixar med "meduciner" så jag har överlevt dagen. Men att börja morgonen med att få treva sig fram till toaletten, för att badda upp ögonen med ljummet vatten för att de sitter ihop är ingen trevlig grej....

Annars har helgen varit bra. Hade en helkväll med Per i fredags med kontraktskrivning med farmor och fd svärföräldrarna, middag på stan och sedan bio. Vi såg Batman-filmen. Bara 2 timmar och 45 minuter..... Men faktiskt inte en enda sekunds långtråkighet. Mycket bra med andra ord.

På lördagen körde jag ett lass till Farmors lägenhet, packade sedan om till Vislanda. Man kan tycka att det borde vara tomt nu med tanke på vad jag packat, kört, packat, kört och packat och kört...... Men satiken vad grejer jag har. Nu börjar jag dock se slutet på det hela. Och början på en ny lägenhet.... Ska bli jättekul. Från den förste oktober är den min. :)

Jag och Happy kikade på Lakers tillsammans med en hoper från hennes jobb och sedan var det mat på Stars. Sedan var jag rätt slut och som tur var så blev vi hämtade.

Idag har jag som sagt inte gjort många knop. Mest sovit och pratat i telefon. Skönt att ha sådana dagar också, även om anledningen inte är helt ok. Hade velat spela golf denna helgen.... Verkligen! Men jag har kikat på första avsnittet av X-factor också. Vet inte vad jag ska säga..... Gillar Orup, kan inte låta bli att tycka att Andreas är snygg och kan heller inte låta bli att vara avundsjuk på Marie. Tyvärr måste jag erkänna att jag inte har en aning om vem den fjärde killen var..... Brukar inte gilla de första avsnitten med auditions, så jag slötittar mest nu. Liiiiite mycket trams om det som är runtomkring. Men om jag hinner så ska jag givetvis fortsätta titta.

Imorgon är det jobb igen. Hittills känns det faktiskt lite skrattretande att jag får betalt för att göra något som är så kul... Hoppas den känslan håller i sig.... länge.... :)

En snorig, hostig, febrig och rödögd (men välmenande) kram!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.