Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

En blå plåtlåda in och en ut.....

Februari 2013Posted by Anna Jarl 2013-02-10 11:21:50

Söndagar känns som en uppsamlings-heat-dag.... Då hinner jag göra alla de saker jag borde gjort i veckan... :) Checkar av lixom.... Arbetsuppgifter som man inte hunnit med, telefonsamtal man borde gjort, (kan i mitt fall mycket väl handla om att be om ursäkt för att man glömt någons födelsedag.... smiley ), uppdatera bloggen, kolla klädstatusen inför veckan, ska jag någonstans så jag borde packa?, borde jag boka tvättid så inte trosor och sockar tar slut?. Ja typ sådana saker. Idag har jag nya avtal till golfklubben på schemat och jag har faktiskt redan hunnit möblera om i mina köksskåp, diskat efter sällskapet igår och provat efterskickade kläder.

Idag ska jag också hinna med att tvätta den lilla blå plåtlådan.... Han har blivit utkonkurrerad av min nya livskamrat.....

En fantastiskt energisk liten teknikpryl som jag inte begriper ens till hälften. Men vi kommer bra överens än så länge. Dock är den inte lika ren just nu som på bilden.

Så den lilla blå plåtlådan ska som sagt tvättas och fotograferas och läggas ut på blocket.

Veckan har som vanligt flugit fram. Spenderade två nätter i lgh i halmstad. I like it. Gillar också att min fantastiske Per inte bara bjöd mig på mat utan han såg även till att skicka med matlådor till mitt frys. Hjortfärsbiffar och lammfärsbiffar är inte fy skam!! :)

I fredags (efter en lååååång mötesdag) styrde jag kosan mot Svenljunga och hälsade på mamma och pappa en sväng. Skönt att spendera en fredagskväll i morgonrock med ett glas rödvin hos dem och bara tjöta. Landa lite... Igår hade jag folk här. Det var jättelänge sedan jag lagade mat och bjöd hem folk och jag har nästan glömt hur roligt det är. En kväll med mat, vin och Melodifestival tillsammans med goa människor klarar man många hektiska veckor på....

Nähä hörni.... Nu är det dags att ta tag i denna dagen på riktigt.

Ha en bra söndag så hörs vi snart igen.

stora kramen!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by AnnaPanna 2013-02-14 19:27:06

Javisst är det! Bil som bil lixom.... njae... så är det kanske inte i detta fallet, men nästan. :)

Posted by Taxi 2013-02-12 12:33:12

Bra att byta en blå mot en blå, lättare att komma ihåg vilken bil man har då :-)