Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Dags att packa igen...

Februari 2013Posted by Anna Jarl 2013-02-19 20:21:29

Efter en helg som inte går att beskriva i ord (sedan får ni själva tolka om det var bra eller dåligt) börjar jag komma till sans och hjärtat slår i normal takt.

Är så fel tidpunkt det kan vara att åka på ledarskapsutbildning a la UGL men nu är ju den krassa sanningen så att planet mot Sthl lyfter imorgon halv sju och jag ska sitta på det. Punkt! Tre dagar inlåst på Arlanda och sedan kanske till och med jag förstår varför jag gör som jag gör ibland.... Eller inte, men då får jag en ny chans i mars. :)

Till mitt lilla kontor i Alvesta kommer jag inte igen förrän möjligtvis nästa fre, men förmodligen inte förrän tisdagen efter det. Däremellan ska jag hinna med att besöka Kalmar, Hässleholm, Nässjö och Halmstad.

Nu måste jag packa.

Ha en skön tisdagskväll. kram!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.