Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Schampooooooooo.....

Februari 2013Posted by Anna Jarl 2013-02-20 22:57:30

Idag har varit en bra dag... ända tills jag fick be om ursäkt.... igen! Jag vet att jag gör massor av fel men denna gången var det faktiskt oförtjänt! Enough is enough!

Förutom den lilla dippen har jag lyckats hälla ut en schampoflaska i necessären... Vet ni hur många saker som finns i en necessär? Multiplicera det med 4,56 så har ni MIN necessär (som numera hänger på tork i duschen). Note to self: köp en mindre schamposmakande tandborste imorgon.

Ledarskapsutbildningen som jag igår inte hade någon lust att åka på visade sig vara ett välkommen andningshål i tillvaron just nu. Tycker ju det är kul att analysera. :) Många trevliga människor och nya sätt att se på sig själv - I like.

Som vanligt fryser jag som tusan när jag sover på hotell så nu är det dubbla täcken och sockar på.

Kram och sov gott

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.