Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Lugn helg - allt löser sig...

Februari 2013Posted by Anna Jarl 2013-02-24 14:50:38

Sitter i Halmstad och tittar på mitt nykaklade kök. Fint serru! Dessutom är det någon omtänksam människa som ställt hit superfina tulpaner. Tack!

Efter utbildningen (eller första delen av utbildningen - jag ska ju dit två omgångar till plus examination) fanns det givetvis en del att fundera på. Det fanns många kloka människor där som, utifrån sin situation, sa saker som också jag kunde applicera på min tillvaro. Jag visste absolut att jag skulle få med mig saker att tänka på framöver, men inte att det skulle ta en sådan vändning. Att istället för att sluta göra saker för att jag är orolig för att jag är lite annorlunda (med det menar jag inte unik....) så kan det ju faktiskt vara ett efterlängtat tillskott för andra. DET var skönt att höra!

Precis när jag skulle åka hem kom ett sms som fick mig att dra en lättnadens suck. Ibland är det verkligen som de i Wiseland säger: "Det löser sig."

Trodde jag skulle vara dödstrött efter flygturen hem men jag studsade in, packade upp och sedan spenderade jag kvällen hemma hos Ivan med ett glas rött och Lena Ph. Lördagen innebar inte så mycket mer action. Sov länge, började titta på Arrow(och jösses i min lilla låda vad han ser bra ut.... bara en parantes....), segade mest kring hemma och tyckte det var rätt skönt och välförtjänt. På kvällen åkte jag, PH och Ivan till Happy och kikade på Melodifestivalen. Vilken katastrof! jag säger inte mer. Helt gaolet!

Men hörni, nu måste jag vidare. Först hade jag tänkt att se vad Eurostop vill göra för hål i min plånbok och sedan väntar mat hos Per.

Ha en riktigt skön söndagskväll!

kram

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.