Annas pyttipanna

Annas pyttipanna

Tänkte skriva av mig allt...

...om allt från himmel till helvete, böcker, filmer, äventyr, vardag, skönhet, fulhet (!), sytligt (=äckligt) och gott... Min lilla blandning - min pyttipanna!

Känner du en oemotståndlig lust att kommentera med nå´t klokt, roligt, glatt, eller dumt, spydigt, ledsamt så feel free...

Golfklubbor och jordgubbar - första vårkänningen.....

Februari 2013Posted by Anna Jarl 2013-02-25 21:43:35

Nu jädrar mina damer och herrar - det är vår!! Eller rättare sagt - det KÄNNS som vår.

Halmstad visade sin finaste sida idag med 7 grader varmt (eller vammt som de säger här i Wiseland). 7 grader och kviddevitt i träden (fåglarna alltså) och bilderna av drivern, järnfyran och puttern blev tydligare för varje andetag. Är riktigt sugen på att följa upp förra säsongens slutrundor med sänkning och allt. :)

En sak till som kan få vem som helst att ta fram bikinin är att jordgubbarna är här. I och för sig spanska men de smakar faktiskt nästan som "riktiga". Japp, jag vet att jag predikar LCHF men jordgubbar är ett av mina undantag. (Tillsammans med semlor, salt godis, choklad och mojito...... oj då... vad många det blev... men i alla fall.....) De ligger på 8,3 så wtf lixom.

Så nu när jag går in i säsongen då jag äter jordgubbar och grädde så ofta det går, säger jag goodbye antioxidant- och c-vitamin-brist..... och hello "hård i magen....." Jo, så är det. Men bara de första veckorna..... smiley

Sa jag att jag hann med att handla lite igår? Tänkte att jag behövde kanske nån svart topp till. Kom ut med ett par lila chinos.... Så kan det gå.

Imorgon bär det av till Kalmar. Undra om jag hinner med en fika hos min farbror? Vi får se.

Dags för date med John Blund.

Puss och gonatt

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.